Här hittar du dina svar/FAQ/Kontofrågor och portningar

Habbo ID

Patrik
lade upp detta 23 september 2010 13:46

Login problem/Kan inte logga in med mitt email

Om du har problem med att logga in på Habbo så kan du finna de vanligaste orsakerna och lösningarna här:

1.     Du har länkat ditt Habbokonto till din Facebook eller någon annan 3:e part konto (google twitter etc). I detta fall så kan man INTE logga in genom att använda sin email adress utan du MÅSTE ANVÄDA “Logga in med Facebook”-knappen eller om du har en annan 3:e part service så som Twitter använder du dig av “Fler sätt att logga in” länken.

2.     Du skriver in fel Habbo-lösenord. Du kan beställa ett nytt lösenord genom att följa  “Glömt ditt lösenord”-länken.

3.     Ditt Habbokonto är länkat till en 3:e part service, så som Facebook eller Twitter, och du har glömt lösenordet till den servicen. I detta fall så kommer “Glömt ditt lösenord”-länken INTE att fungera. Du blir tvungen att använda dig utav Facebooks eller Twitters egna lösenords-hjälpare.

Det är ganska vanligt att spelare har prövat Habbo Facebook login eller någon annan 3: e parts tjänster för att logga in till Habbo som ett prov och har sedan glömt att de gjorde det. Innan du rapportera ett problem med vår "Glömt ditt lösenord?"-länk, så är värt att logga in på tjänster som Facebook för att se om du har länkat din Habbo och glömt bort det. Om du kan komma åt den andra tjänsten så kan du logga in på Habbo därifrån och kan sedan lägga till ett alternativ inloggningsmetod till ditt Habbo konto. Du kan göra detta genom att gå till "Kontoinställningar" och där hittar du "Identitets inställningar".

Om du INTE KAN logga in med ditt 3: e parts konto (om du har, till exempel, stängt av ditt konto) måste du kontakta deras kundtjänst och de kan ge dig råd hur man ska gå till väga.

Hur skapar jag ett konto för min Habbo som jag skapat på Facebook??

Om du har skapat din Habbo på Facebook så kommer ditt konto att skapas automatiskt när du loggar in på Habbo via Facebook.

Varför kan jag inte se mina andra Habboanvändare på mitt konto??

När ditt Habbokonto är skapat så kommer alla andra Habboanvändare du har med samma aktiverade emailadress och lösenord att bli kopplade automatiskt. Habbos du har med en annan emailadress eller annat lösenord kan bli kopplade manuellt genom att du klickar på Användarinställningar och sedan "Lägg till”-knappen.

Kommer inloggning med min emailadress göra mitt konto säkrare??

Om du vidtar säkerhetsåtgärder för att skydda din emailadress och ditt lösenord kommer ditt konto att vara säkert. Vi föreslår att du har ett lösenord som innehåller både siffror, små och stora bokstäver och något som inte är baserat på dina personliga uppgifter, inte heller något som är ett riktigt ord som betyder något.

Om du har flera Habboanvändare och inte vill koppla de till ditt Habbokonto & din emailadress bör du skapa olika lösenord för varje Habboanvändare så att de inte kopplas automatiskt. UNDVIK sedan att koppla dina Habbos manuellt genom att använda länken "Länka till ett existerande Habbokonto"

Hur loggar jag in på Habbo sedan ändringen har gjorts??

För att logga in på Habbo i framtiden så använd den normala inloggningsrutan men istället för att skriva ditt Habbonamn och ditt lösenord skriver du din emailadress och ditt lösenord.

Hur ändrar jag mitt födelsedatum??

Du kan inte ändra födelsedatum som är registrerat på dina Habbos, men du kan skapa ditt Habbokonto manuellt (istället för att skapa det automatiskt), du då kan skapa ett annat födelsedatum för ditt Habbokonto än vad du har för dina olika individuella Habboanvändare. Vi rekommenderar dock inte detta då det kan skapa förvirring i framtiden!

Hur ändrar jag emailadress som jag loggar in med??

Logga in med din Habbo emailadress och klicka på “Kontoinställningar” i överkanten på din Habbos flik. Välj sedan ”ID inställningar”. Lägg till en sekundär emailadress (du kan inte använda en emailadress som redan är kopplad till ett annat Habbokonto) och klicka på ”Lägg till email och skicka aktiveringsmail”. När du får ditt aktiveringsmail så aktiverar du genom att klicka på länken i emailet. Logga in igen med ditt Habbokonto och gå tillbaks till hantera emailadresser och gör den emailadress du just lagt till till din primära emailadress.

Vad är en sekundär emailadress??

Om du har ett Habbokonto har du möjligheten att lägga till en extra emailadress som du kan använda för att logga in med. Detta betyder att om du blir av med eller glömmer bort din emailadress så kan du ändå logga in med din sekundära emailadress.

Hur skapar jag en sekundär emailadress till mitt Habbokonto?

När du loggar in på ditt Habbokonto klickar du på “Kontoinställningar”, ”ID inställningar” och redigera emailadresser. Där lägger du till en sekundär emailadress i fältet längst ner. När du har lagt till en adress kommer du att få ett aktiveringsmail med en länk för att aktivera adressen. Emailadressen kommer inte att fungera som en sekundäradress på Habbo förrän du aktiverat den.

Jag kan inte logga in på Habbo med min sekundära emailadress. Varför?

Förmodligen har du inte aktiverat din emailadress när du la till den. Logga in på Habbo med din ordinarie emailadress och gå till “Kontoinställningar”, ”ID inställningar” och redigera emailadresser och be om att ett nytt aktiveringsmail ska skickas. Du måste klicka på länken i emailet du får för att emailen ska bli aktiverad.

Hur slår jag ihop 2 Habbokonton??

Om du har mer än ett Habbokonto har du en möjlighet att slå ihop dem och Habbonamnen som är kopplade till dem.

För att göra detta måste du logga in på Habbo med ett av dina konton och gå in på Hotellet. genom att klicka på ikonen på din Habboanvändare nere i vänstra hörnet och välja ”Inställningar” sedan ”Användarinställningar” och ”Ändra konto” I din användarruta.

När du är i rutan “Ändra Konto” välj "Redigera inställningar" för att öppna autoriseringsinställningarna. Om du har ett annat Habbokonto som är aktiverat kommer du att kunna logga in på det längst ner på autoriseringsinställningarna, då kommer du att få en förhandsvisning över de konton som läggs ihop.

Hur lägger jag till en log-in val??

För att lägga till en inloggningsmetod som t.ex. Google eller Facebook till ditt Habbokonto måste du logga in på Hotellet och gå till "Ändra konto", genom att klicka på ikonen på din Habboanvändare nere i vänstra hörnet och välja ”Inställningar” sedan ”Användarinställningar” och tillslut ”Ändra konto” I din ”Ändra konto”ruta klickar du på ”Ändra log-in val”.

När du är där, klicka på ikonen för inloggningsmetoden du vill lägga till och login-rutan för den kommer att dyka upp. Logga in och du är klar!

Hur tar jag bort ett log-in val??

För att ta bort en inloggningsmetod som t ex. Google eller Facebook från ditt Habbokonto måste du logga in på Hotellet och gå till "Ändra konto" genom att klicka på ikonen på din Habboanvändare nere i vänstra hörnet och välja ”Inställningar” sedan ”Användarinställningar” och tillslut ”Ändra konto” i din användarruta.

När du är där, klicka på “Ta bort metod”-knappen, då kommer en “Ta bort”-knapp att komma fram bredvid den inloggningsmetod du har på Habbokontot. Du kommer nu att kunna ta bort den inloggningsmetod som du är inloggad på.

Hur lägger jag till ett Habbokonto till mitt log-in val??

Om du har skapat ditt Habbokonto via Facebook, Google eller liknade så kan du välja att lägga till ett konton till det som tillåter dig logga in direkt från Habbos hemsida.

För att göra det måste du gå till "Ändra konto", genom att klicka på ikonen på din Habboanvändare nere i vänstra hörnet och välja ”Inställningar” sedan ”Användarinställningar” och till slut ”Ändra konto” i din användarruta. Nu kan du skapa ditt Habbokonto genom att antingen klicka på “Skapa ett Habbokonto för den här användare” som finns längst ner på skärmen eller genom att klicka på auktoriseringsleverantören som visas.

Ämnet är stängt för kommentarer